Ganymedes LGBT Studentenvereniging Groningen is gericht op homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender studenten. Eind 2013 viert de vereniging haar eerste lustrum. Op dit moment telt de vereniging ruim 200  leden. Daarnaast hebben we ook donateurs, dit zijn MBO-studenten of afgestudeerden.

Elke donderdag vanaf 22.00 uur is iedereen welkom om bij ons te komen borrelen. Wij zijn verdeeld over twee kroegen. Om de week zijn wij te vinden in Bar De Rits, Pottebakkersrijge 2. Hier vinden onze reguliere borrels plaats. In een hele mooie omgeving kan hier tot in de vroege uurtjes gefeest worden.
Onze andere stamkroeg is Tram13, Gelkingestraat 13. Ook heeft Ganymedes elke maand een activiteit op de planning staan. Deze beginnen vaak om 21.00 uur (bijv. movie night, casino-avond, fotospeurtocht door de stad). Daarna wordt er geborreld in de Tram13 of Bar de Rits.

Dankzij onze vijftien actieve commissies valt er genoeg te doen tijdens je Ganymedes-tijd. Of je nu alleen wilt borrelen, actief wilt worden of zo af en toe de sfeer wilt proeven, voor ieder is er wat wils. Er worden ook regelmatig maatschappelijke activiteiten georganiseerd. Hierbij werken wij veelal samen met externe partijen, zoals bijvoorbeeld Stichting LGBT Groningen.

Lijkt het je leuk om Ganymedes beter te leren kennen? Houd onze agenda dan in de gaten en kom een keer langs op een borrel of activiteit. Van tevoren eerst even rustig een praatje maken kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@ganymedes-lgbt.nl en maak een afspraak met één van de bestuursleden. Ook voor verdere vragen kan je gebruik maken van dat e-mailadres.